Dřevěné vrstvené podlahy V-Wood, spojení tradice a moderních technologií

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Dřevěné podlahy patří do interiérů od nepaměti. Lidé si je zamilovali nejen pro hřejivý pocit na pohled i na dotek, ale i pro schopnost naplnit prostor klidem a pohodou. Na této tradici staví dřevěné třívrstvé podlahy V-Wood, jejichž novou kolekci na sklonku roku uvedly na trh V-PODLAHY.

Dopřejte interiérům kouzlo a sílu ryzí přírody

Vrstvené podlahy V-Wood spolehlivě odolají zvýšenému provozu v domácnostech, kde jsou ideální volbou pro ložnice, pracovny, dětské i obývací pokoje. Se správnou údržbou si zachovají funkčnost a dokonalý vzhled po desítky let. S podlahami V-Wood můžete každému bytu nebo domu dopřát maximální odolnost s vůní lesa.

Unikátní struktura čerpá ze zkušeností a je testována časem

Vrstvené dřevěné podlahy V-Wood jsou tvořeny třemi vrstvami ušlechtilého dřeva, díky nimž odolávají vlhkosti lépe než masivní dřevěné podlahy. Křížová struktura jednotlivých vrstev navíc výrazně snižuje rizika bobtnání nebo sesychání dřeva a zároveň eliminuje i riziko vrzání jednotlivých podlahových desek. Protitahová vrstva se totiž stará o mimořádnou rozměrovou stálost. Unikátní konstrukce dřevěných vrstvených podlah V-Wood se stará i o to, že jsou na rozdíl od masivních podlah vhodné pro podlahové topení. Dřevěné podlahy V-Wood mají nízkou konstrukční výšku, což ve spojení s jejich unikátními vrstvami zaručuje minimální teplotní odpor.

Podlahy maximálně šetrné k přírodě

Výroba dřevěných podlah V-Wood je maximálně ekologická, a to nejen z důvodu, že se jedná o udržitelný zdroj, ale i protože je dřevo využito na 100 %. Odpad včetně kůry, který při výrobě podlah vzniká, je dále využíván k výrobě dřevěných pelet nebo mulčovací kůry. Navíc ani případná likvidace podlahy po desítkách let užívání životní prostředí nezatíží.

V-Wood 1WG000621.

Pokládka možná i bez lepení

Dřevěné podlahy V-Wood disponují zámkovým systémem, a není tak nutné je lepit. Skutečnost, že je jejich pokládka možná i čistě plovoucím způsobem, je jednou z jejich výrazných výhod, protože pokládka je rychlejší i snadnější. V případě, že se však rozhodnete pro lepení, dosáhnete lepších akustických vlastností podlahy.

Přečtěte si:  Třívrstvé dřevěné podlahoviny Timber Top

Kolekce V-Wood přináší širokou škálu odstínů a povrchových úprav

V aktuální kolekci dřevěných třívrstvých podlah V-Wood si lze vybrat ze dvou druhů dřeva, ale i řady formátů, barev a povrchových úprav. Kolekce V-Wood sestává z 35 provedení, nabízí tak skutečně širokou škálu dekorů. V-PODLAHY vybraly podle interiérových trendů a svých dat o popularitě jednotlivých dekorů šest nejoblíbenějších, které zařadily do Servisu 48, aby měl zákazník jistotu doručení na kteroukoli pobočku společnosti do 48 hodin.

www.vpodlahy.cz

Share.

About Author

Comments are closed.