BARVY Profi 3/2024

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Vážení čtenáři,

jarní sezona začala svátkem barev a materiálů pro povrchové úpravy na výstavišti v Kolíně nad Rýnem, kde proběhl další ročník mezinárodního veletrhu Farbe, Ausbau & Fassade – FAF. Už sám fakt, že se po odmlce opět konal a dvě haly zaplnil novinkami, je pro náš obor pozitivní signál, který si na výstavišti mohlo vychutnat i na 35 tisíc návštěvníků včetně těch z České republiky, jejichž nepřehlédnutelnými reprezentanty byla jako vždy i početná skupina členů CMLT. Novinky na trhu povrchových úprav dřeva neuniknou ovšem ani těm, kdo se na veletrh nevydali – jsou totiž hlavním tématem tohoto vydání časopisu Barvy Profi. K nim se vztahuje i článek o sanaci dřevěných konstrukcí ve stavbách, shrnující opatření a postupy, jejichž cílem je likvidovat ohniska destrukce dřeva napadeného biotickými škůdci a následně provést preventivní ochranná opatření proti novému napadení.

Povrchové úpravy stěn a podlah beze spár jsou trendem současnosti. Jaké jsou typy dekorativních stěrek, jejich vlastnosti, možnosti dekorů? Kam směřuje jejich další vývoj? To a více se dozvíte v dalším z témat tohoto čísla časopisu zaměřeném na využití interiérových stěrek. Barvou roku, kterou vyhlásila pro letošní rok značka DULUX, je Sametový šeříkTM. Tato pastelově růžová, uklidňující barva má být odrazem toho, po čem společnost v roce 2024 nejvíce touží – po klidu, stabilitě a radosti z každodenních věcí. Dopřejte si proto těchto radostí co nejvíce, ať už při pohledu na Sametový šeříkTM, zelenou louku či modré moře a prožijte co nejkrásnější léto.

Přeji vám příjemné čtení.

JANA KOMÁRKOVÁ,
šéfredaktorka


Více se dozvíte v tištěném vydání časopisu BARVY Profi, který si můžete předplatit na 1 rok za 400 Kč a budete ho pravidelně dostávat do vaší poštovní schránky.

OBJEDNÁNÍ PŘEDPLATNÉHO

  • SMS na číslo: + 420 776 272 149 ve tvaru: název časopisu, jméno, příjmení, ulice, číslo popisné, PSČ, město
  • e-mailem: marketa@iproffi.cz

ČASOPIS V ELEKTRONICKÉ PODOBĚ

Časopis BARVY Profi můžete číst také v elektronické podobě na svých mobilních zařízeních a počítačích.  Prostřednictvím Digiport si můžete zakoupit jednotlivé číslo či objednat půlroční nebo roční předplatné.  Aktuální vydání je po zaplacení k dispozici ihned ke čtení.

Koupit elektronickou verzi BARVY Profi

Share.

About Author

Comments are closed.