PODLAHY Profi 3/2024

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Vážení čtenáři,

znáte Děda Dřevěda? Nemá tři zlaté vlasy, ale tři zlaté třísky, poradí, pomůže, chybu vyhledá, řešení navrhne… Ve věku děda sice není ani se na něj necítí a své nové přízvisko vysvětluje tím, že s kariérou děda je nutné započít včas, jinak se může stát, že až bude opravdu děd, nebude už Dřevěd 🙂 Už víte? Pokud ne, nalistujte strany 18–19 a myslím, že to ani nebude velké překvapení…

A co dalšího zajímavého můžete nalistovat v tomto vydání časopisu Podlahy Profi? Tématem jsou novinky v rigidních podlahovinách, jistě vás zaujmou i odborné články s tématy Jak instalovat kuchyň a podobný nábytek na plovoucí systém podlah, rady a doporučení znalce v oboru podlahových krytin o problematice kladení dřevěných podlahovin, dozvíte se, za které deformace vinylových podlahovin si fakt můžeme sami, nebo to, zda snižují velké formáty obkladů a dlažeb potřebu hydroizolace. Pozveme vás nejen na návštěvu krásného zámku Panství Dlouhá Lhota nedaleko Příbrami, ale i na prohlídku nově rekonstruovaného „pohádkového paláce“ – Grossmannovy vily v Ostravě. Může to být třeba i tip, kde se zastavit při prázdninových putováních.

Přeji vám krásné léto a příjemné čtení.

JANA KOMÁRKOVÁ,
šéfredaktorka


Více se dozvíte v tištěném vydání časopisu PODLAHY Profi, který si můžete předplatit na 1 rok za 400 Kč a budete ho pravidelně dostávat do vaší poštovní schránky.

OBJEDNÁNÍ PŘEDPLATNÉHO

  • SMS na číslo: + 420 776 272 149 ve tvaru: název časopisu, jméno, příjmení, ulice, číslo popisné, PSČ, město
  • e-mailem: marketa@iproffi.cz

ČASOPIS V ELEKTRONICKÉ PODOBĚ

Časopis PODLAHY Profi můžete číst také v elektronické podobě na svých mobilních zařízeních a počítačích.  Prostřednictvím Digiport si můžete zakoupit jednotlivé číslo či objednat půlroční nebo roční předplatné.  Aktuální vydání je po zaplacení k dispozici ihned ke čtení.

Koupit elektronickou verzi PODLAHY Profi

Share.

About Author

Comments are closed.