MUREXIN, značka rakouské stavební chemie s bohatou tradicí

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

MUREXIN je značka rakouské stavební chemie s bohatou tradicí, opírá se o více než 90 let zkušeností. Nabízí dokonale sladěné výrobky a systémy pro stavbu.

Materiály MUREXIN se uplatnily také při realizaci
interiéru moderního kadeřnictví.

Nejen podlaháři, obkladači, zedníci, malíři, ale i další profese zde naleznou širokou škálu výrobků. Již léta platí, že MUREXIN představuje spojení efektivity a stability. Jeho podstatu tvoří neustálý vývoj a inovace s respektem k životnímu prostředí a dnes tak často zmiňované udržitelnosti. Právě ekologie a udržitelnost jsou pro MUREXIN v současnosti klíčové.

Produkty MUREXIN byly použity také při
výstavbě showroomu.

Vysoká kvalita výrobků, spolehlivost dodávek, flexibilita, poradenství a v neposlední řadě i v rámci mezilidských vztahů vytváření hodnot, na které se můžete spolehnout. To dělá MUREXIN tím, čím je.

Ukázky systémových řešení MUREXIN najdete v mnoha zemích světa, vždyť produkty a systémy této značky jsou v současné době zastoupeny na 30 exportních trzích. Vybrala si je i švédská automobilka VOLVO, která si zakládá nejen na kvalitě a bezpečnosti svých vozů, ale i na jednotném designu svých prodejen. Právě dodržení nového designu bylo zásadní při rekonstrukci showroomu i pro certifikovaného prodejního partnera značky VOLVO, sídlícího v blízkosti rakouského okresního města Amstetten ve spolkové zemi Dolní Rakousko.

Dominantním prvkem rekonstrukce je podlaha, která podtrhuje střídmý a moderní vzhled celého showroomu. Pro náročnou a rozsáhlou pokládku podlah bylo nezbytné vybrat ucelené systémové řešení, které splňuje veškeré požadavky. Pro tento projekt byly použity systémy stavební chemie MUREXIN jak pro pokládku velkoformátových prvků dlažby, tak pro pokládku dřevěné podlahy. Tento projekt, který byl kombinací obkladačské a podlahářské koncepce, zcela charakterizuje rakouskou značku stavební chemie MUREXIN, která se vyznačuje moderními a ekologickými výrobky s vynikajícími zpracovatelskými vlastnostmi.

Přečtěte si:  Murexin. Drží. Kvalitní stavební chemie nejen pro obklady a podlahy

www.murexin.cz

Share.

About Author

Comments are closed.