Bona Domo – Prémiový lak pro domácí až střední zátěž dřevěných podlah

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Bona Domo je základní a vrchní lak v jednom pro domácnosti s lehkou zátěží. Sortiment základních laků Bona – to je široká škála barevných možností dřevěných podlah.

BONA DOMO je 1-složkový vysoce odolný prémiový vrchní lak na vodní bázi, který je určený pro ošetření dřevěných podlah v domácnostech. Je možné jej aplikovat i na dřevěné podlahy se střední lehkou zátěží. Bona DOMO dodává dřevinám teplé zabarvení a zachovává přirozenou krásu dřeva. Lak nabízí snadný rozliv a vytváří vynikající film na povrchu podlahy, je rychleschnoucí a snadno se aplikuje. Je možné jej použít jako základní a vrchní lak v jednom. Bona Domo je v nabídce mat a polomat.

Základní laky pro jiné barevné možnosti

Chcete-li dosáhnout jiného barevného vzhledu dřevěné podlahy, Bona základní laky na vodní bázi mají velmi nízký obsah rozpouštědel a nabízí dřevu teplé zabarvení, od Skandinávské bílé, až po teplé jantarové zabarvení. Jsou velmi snadno použitelné a jsou určeny pro všechny druhy dřevin. Široká škála Bona základních laků uspokojí každého zákazníka. Pamatujte – první vrstva základního laku zvýrazní barevný tón dřevěné podlahy a druhá vrstva – Bona vrchního laku uzavře podlahu proti vniknutí nečistot, a vytvoří tak nejlepší ochranu povrchu.

Vytvořte si vzhled, který požadujete

Základní lak by měl vytvořit základ pro dobrý vzhled a rozliv laku vrchního a poskytnout technické výhody, jakými je minimalizovat riziko bočního slepení hran, zlepšit přilnavost apod. Základní laky Bona – to je široká škála barevných možností.

Základní laky Bona

Bona Natural – zachovává skutečně přirozený vzhled neošetřeného dřeva.

Bona Classic – klasický lak, který vytváří lehké zabarvení dřeva.

Bona Classic UX – pro středně světlé zabarvení dřeva, pro snadnou aplikaci bez viditelného napojení.

Bona White – dává dřevu krásný bělený vzhled. Intenzitu běleného vzhledu lze zvýraznit opakováním počtu aplikací.

Bona Intense – vytváří středně syté zabarvení, lak vhodný i pro tropické dřeviny.

Bona Amber – pro syté, jantarové zabarvení dřeva, pro dub a tmavé, tropické dřevo.

Share.

About Author

Comments are closed.