Se štětci na lazury ELITE PROLINE lazurujte profesionálně

Lazurovací štětce se speciální štětinou řady PROLINE přinášejí profesionální výsledky díky unikátnímu mixu štětin.

Kvalitní práce potřebuje čas, to je neoddiskutovatelný fakt. Jsou ovšem obory, kde lze kvalitního výsledku dosáhnout za kratší dobu při použití kvalitního nářadí. Ušetřete svůj čas při lazurování díky kvalitním štětcům.

Společnost mako color s.r.o. nabízí na evropském trhu unikátní lazurovací štětce řady PROLINE. Díky speciálně vyvinuté štětině WOOD PRO vhodné pro rozpouštědlové i vodou ředitelné lazury získáte nástroj, který dokáže lazuru snadno nasákávat a rovnoměrně vydávat, díky čemuž dosáhnete dokonalého nátěru za kratší čas než s jinými lazurovacími štětci. Štětce řady PROLINE mají perfektně tvarované
držadlo, které padne do každé ruky, a jsou osazeny polyamidovou plastovou objímkou štětin, která je tvarována tak, aby bránila případnému stékání lazury na rukojeť.

Mezi největší výhody štětin WOOD PRO patří extrémní ohebnost, díky které nedochází k lámání ani bobtnání štětin. V neposlední řadě pak vysoká nasákavost a rovnoměrný výdej, který umožňuje rovnoměrné roztírání.

Tyto vlastnosti garantují vynikající vzhled finálního nátěru a perfektní povrchovou úpravu natírané plochy. Díky štětcům PROLINE budete lazurovat jako profík.


Výhody řady PROLINE

  • Velice kvalitní štětina WOOD PRO;
  • dokonalé výsledky lazurování;
  • nejvyšší standardy výroby.

Přehled výrobků PROLINE

  • 934050 – štětec lazurovací 50 mm;
  • 934070 – štětec lazurovací 70 mm;
  • 925550 – zárohák lazurovací 50 mm;
  • 925570 – zárohák lazurovací 70 mm;
  • 965010 – štětec lazurovací na plochy 100 mm;
  • 965012 – štětec lazurovací na plochy 120 mm.
Přečtěte si:  mako color připravuje do prodeje silně lepící fóliovou pásku

Pokud nechcete použít na dřevo lazuru, ale raději barvu, a nechcete se zdržovat složitým natíráním dřeva štětcem, nebo potřebujete natřít špatně dostupná místa, můžete použít některou z barev ve spreji řady Belton FREE. Tento sprej je polyuretanová disperze na bázi vody s atestem na dětské hračky. Spreje Belton FREE jsou vhodné na většinu povrchů bez nutnosti použít základovou barvu, jdou odolné vůči povětrnostním vlivům a rychle schnou.

Spreje řady Belton Free jsou k dispozici v odstínech dle vzorníku RAL, bližší informace naleznete v novém
katalogu barev ve spreji mako color na www.makocolor.cz/produkty.

About Author

Comments are closed.