LAVARE, s.r.o.: špičkové výrobky pro kuchyně a koupelny

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Brněnská společnost Lavare, s.r.o., působí na českém trhu od roku 2006. Podnět k jejímu vzniku dala dánská společnost Unidrain A/S (www.unidrain.com), která byla jedním z prvních výrobců podlahových odtokových žlabů primárně pro sprchové kouty. Výrobky Unidrain vynikají dokonalou technologií výroby, která zajišťuje extrémně vysokou kvalitu vlastního hotového výrobku a jeho spolehlivou funkčnost po celou dobu užívání.

Unidrain – HighLine Panel, černý.

V roce 2008 byl po dohodě s další dánskou společností VOLA A/S (www.vola.com) sortiment rozšířen o její vysoce nadčasové vodovodní baterie, a to jak pro kuchyně, tak i koupelny. Designovým otcem je světově známý architekt Arne Jacobsen, který v roce 1968 nakreslil první sérii těchto baterií, vyznačujících se liniově čistými tvary, charakteristickými pro tzv. minimalistický skandinávský design. Výrobky VOLA A/S jsou nezbytným detailem všech kuchyní a koupelen těch, kteří se chtějí odlišit a pozvednout vzhled svých interiérů na nejvyšší úroveň.

VOLA – KV1.

V následujících letech byl sortiment postupně rozšiřován a optimalizován. Mezi zásadní produkty dodávané společností Lavare, s.r.o., patří bezesporu i zakázkové sprchové zástěny UNIQ (www.lavare.cz), které jsou vyráběny dle individuálních potřeb té které koupelny. Součástí dodávky zástěn je i instalace.

Damixa – serie Silhouet.

sortimentu společnosti Lavare dnes nalezneme i baterie Damixa (www.damixa.com), které mají rovněž původ v Dánsku. Výroba těchto baterií prodělala v posledních letech technologicky obrovský krok kupředu, takže dnes splňují nejpřísnější normy a disponují všemi prvky, které přispívají k ochraně životního prostředí, zejména ke snížení spotřeby pitné vody.

Damixa – serie Merkur.

V polovině roku 2023 byla uzavřena dohoda o výhradním zastupování německé společnosti Jörger Design (www.joerger.de), VOLA – sprchová sestava a vanová baterie. která se více než 100 let zaměřuje na výrobu vodovodních baterií výrazných designů s prvky známých výrobců, jako jsou např. Swarovski nebo charakteristické orientální tvary a barvy. Portfolio této společnosti je velmi široké a dává možnost každému si vybrat dle vlastního vkusu a přání ze široké škály sérií a barev.

Jörger – serie Palazzo Crystal.

Společnost Lavare, s.r.o., se ve své činnosti zaměřuje na špičkové výrobky pro kuchyně a koupelny, které jsou z hlediska designu, funkčnosti a prestiže schopny posouvat hranice k exkluzivitě a jedinečnosti. Toto je také její vizí a posláním.

Jörger – serie Valencia.

Unidrain – HighLine Panel, černý.

Unidran – barevné možnosti.

Damixa – serie Pine.

www.lavare.cz

Přečtěte si:  RAVAK - Koupelnový nábytek Natural
Share.

About Author

Comments are closed.