Vinylové podlahoviny v rolích s textilní podložkou Gerflor Texline Nature

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Gerflor Texline patří již 20 let k nejoblíbenějším a nejznámějším PVC podlahovým krytinám na trhu. Díky jedinečné konstrukci lze tuto podlahovinu pokládat na většinu stávajících podkladů bez náročné přípravy. Je vysoce odolná, také proti roztržení, ideální do všech bytových prostor. Nyní Gerflor přichází s jedinečnou inovací v oblasti udržitelnosti a eko zodpovědnosti. Nová kolekce Texline Nature přináší díky využití surovin udržitelného původu nový rozměr v segmentu bytových měkčených rolí.

Francouzská značka Gerflor nabízí novou kolekcí Texline Nature zákazníkům jako první výrobce vinylových rolí udržitelný přístup s měřitelnými dopady na životní prostředí a lidské zdraví. Texline Nature stejně jako všechny role s textilní podložkou od firmy Gerflor jsou technologickou špičkou mezi vinylovými rolemi a produktová řada Gerflor Texline představuje dostupnou, praktickou a designově atraktivní kolekci.

Podstatou inovace je nahrazení části surovin z fosilních zdrojů zdroji přírodními. Výrobek tak dnes obsahuje 55 % přírodních nebo recyklovaných surovin. Tato kombinace surovin ohleduplných k životnímu prostředí je dokonce certifikována ISCC PLUS (International Sustainability and Carbon Certification) – certifikace se zaměřuje na podíl a obsah biomasy. To umožňuje společnostem dobrovolně prokázat udržitelný původ biologických a/nebo cirkulárních surovin ve všech výrobních a dodavatelských řetězcích.

Unikátní technologie Fiber Glass dokáže vyrovnávat drobné nerovnosti v podkladu, snižuje hluk a velmi dobře akumuluje teplo. Gerflor Texline Nature je nejoblíbenější zdravotně nezávadnou a 100% ekologicky šetrnou podlahovou krytinou. Díky PUR ochraně a snadné údržbě je dokonalou volbou i pro rodiny s dětmi. Role Texline Nature jsou také ideální do bytů v panelových domech, kde svým vzhledem výrazně předčí plovoucí podlahoviny, které jsou navíc příliš hlučné a citlivé na údržbu.

Přečtěte si:  Dr. Schutz® Základní čisticí přípravek R

www.gerflor.cz

Share.

About Author

Comments are closed.