Easy Cover®ochrana velkých ploch a prostor před malováním

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Při malování a rekonstrukcích hodně záleží na správné přípravě – je nutno chránit povrchy všeho druhu. Kvalitní příprava šetří až 70 % času a energie. Pomocí malířských pásek a fólií lze snadno chránit větší objekty a povrchy, které by jinak malba mohla poškodit.

tesa Easy Cover®

tesa Easy Cover® je špičkový maskovací systém typu „2 v 1“, který chrání při malování a rekonstrukcích povrchy a předměty před skvrnami od malby či spreje. Funguje v interiéru i exteriéru při malování, omítání i dalších pracích.

tesa Easy Cover® 4402 zakrývací fólie s páskou Precision Standard

Pro tvorbu zvláště přesných a rovných hran a současně pro ochranu větších ploch před zašpiněním je vytvořena krycí fólie tesa Easy Cover® 4402. Zakrývací fólie v kombinaci s plnohodnotnou maskovací páskou tesa® 4344 Precision Mask® Standard pro tvorbu ostrých a přesných hran. V jednom pracovním kroku tak uděláte dvě práce, čímž šetříte čas a náklady. Zakrývací fólie tesa Easy Cover® 4402 je určena pro profesionální malíře a lakýrníky, kterým umožní odevzdat špičkově provedenou práci s nižšími náklady. Ideální pro zakrytí nábytku, kuchyňské linky, oken, podlah a stěn.

tesa Easy Cover® 4401 zakrývací fólie s páskou Precision Standard, papírová

Jde o kombinaci vysoce kvalitního speciálního papíru a pásky tesa® 4344 Precision Mask® Standard pro snadné a rychlé maskování velkých ploch a oblastí. Systém je odolný proti disperzním barvám a v interiéru ho lze snadno odstranit – až tři měsíce po použití. Prošel spolehlivými testy pro veškeré standardní interiérové použití, hodí se např. pro lišty, okenní parapety či okenní a dveřní rámy.

Přečtěte si:  Tajemství lepící pásky, objevu pomohla náhoda

tesa Easy Cover® 4411 zakrývací fólie s páskou UV Precision

Tato zakrývací fólie kombinuje odolnou fólii na ochranu před znečištěním a venkovní UV odolnou maskovací pásku tesa® Precision Mask Outdoor 4440. Ideálně se hodí pro zakrytí větších ploch při venkovním malování a současně tvorbu ostrých přechodů či hran nátěru na citlivém povrchu, jako je sklo, hliník či dřevo. Po nalepení je možné ponechat pásku až 26 týdnů bez rizika zanechání lepidla, což umožňuje provádět další práce na zakázce.

tesa Easy Cover® 4369 zakrývací fólie s páskou UV

Tato zakrývací venkovní fólie je je kombinací ekologicky šetrné HDPE fólie a UV odolné textilní pásky pro zakrývání velkých ploch v jednom kroku. Po nalepení se dá snadno odstranit až do dvou týdnů bez zanechání stop lepidla. Easy Cover® 4369 UV lze používat pro venkovní, ale také vnitřní maskování.


Všechny výrobky tesa Easy Cover® umožňují přesnou aplikaci nátěru, a to díky tenkému, poloprůhlednému nosiči. Jejich používáním se vyhnete nákladným opravám malířských chyb.


Více se dozvíte na www.tesa.com/cs-cz/remeslnici/.

Share.

About Author

Comments are closed.