Rigidní podlahoviny FLOOR FOREVER VINYL – extrémně odolné, tvrdé a stabilní, s dokonalým designem

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Před několika lety ovlivnil trh s vinylovými podlahovinami pojem s názvem rigid. Mezi prvními, kdo rigidní vinyly zařadil do svého sortimentu, byla v rámci obchodní sítě FLOOR FOREVER společnost Podlahy Šesták. Z několika dekorů v nabídce se s ohledem na vysokou poptávku ze strany zákazníků staly desítky a nyní již téměř každý dekor v nabídce vinylových podlahovin FLOOR FOREVER VINYL lze vedle lepené varianty pořídit i ve variantě click rigid.

Rigidní vinylové podlahoviny představují inovativní a populární volbu v oblasti krytin, a to díky výjimečným vlastnostem a všestrannému využití. Jejich popularita stoupá také pro jejich extrémní odolnost, prostorovou stabilitu, jednoduchou údržbu a estetický vzhled.

Každá vinylová podlahovina s označením rigid však nedosahuje stejných kvalit. U některých je nosné jádro lamely složeno z více materiálů bez příměsi minerálu, což nemůže zaručit, že taková krytina bude splňovat očekávané nároky zejména na stabilitu. Takové nároky naopak splňují rigidní podlahoviny s označením SPC (Stone Polymer Composite), jejichž nosné jádro tvoří kámen/minerál, který má zásadní vliv na minimální změny formátu materiálu vlivem teplotních změn a slunečního záření.

Design Stone Click 0,55 RIGID, 9972 Ornament Greige.

Všechny rigidní vinylové podlahoviny v nabídce FLOOR FOREVER patří mezi ty, které disponují minerálním jádrem lamel. Jejich označení Original SPC Vinyl DIAMOND RIGID je zárukou, že jsou přesně takové, jak se od rigidních podlahovin očekává – extrémně odolné, tvrdé a stabilní. K těmto vlastnostem přispívá i to, že se při výrobě nepoužívají změkčovadla. Tím je výsledný materiál tužší a tvrdší, a tedy i odolnější vůči škrábancům, skvrnám a opotřebení.

Estetické možnosti rigidních vinylových podlahovin jsou téměř nekonečné. Jsou k dispozici v široké škále dezénů, textur a barev, které mohou napodobovat vzhled dřeva, kamene nebo jiných přírodních materiálů. To umožňuje vytvářet unikátní a stylové interiéry, které splňují individuální preference a designové požadavky.

V rámci obchodní sítě FLOOR FOREVER je aktuálně v nabídce 66 dekorů vinylových podlahovin ve variantě click rigid s integrovanou podložkou zpravidla 1 mm. Větší zastoupení mají dřevěné dekory (56 druhů), které stále dominují u většiny zákazníků. Ale i pro ty, kteří se vydávají jinou cestou, je v nabídce 10 kamenných a betonových vzorů v rigidním provedení. Ty se hodí zvláště do modernějších, industriálnějších interiérů, často tyto dezény nahrazují i klasickou dlažbu v koupelnách.

Výhodou rigidních vinylových podlahovin je snadná instalace. Mohou být pokládány přímo na existující krytinu bez potřeby náročné přípravy podkladu. To znamená, že instalace je rychlá a bezproblémová, což ušetří čas i náklady spojené s pracovní silou. Tyto podlahoviny také nabízejí vynikající tepelnou izolaci a pohodlí pro chůzi. Jejich pevné jádro má schopnost izolovat, což pomáhá udržovat tepelnou pohodu v místnosti a snižuje náklady na vytápění. Navíc poskytují odpružení a tlumení zvuku, což v interiéru zlepšuje akustický komfort.

Závěrem lze konstatovat, že rigidní vinylové podlahoviny jsou atraktivním a funkčním řešením pro moderní domovy i komerční prostory. Jejich kombinace odolnosti, estetiky a snadné údržby je činí ideální volbou pro ty, kteří hledají trvanlivou a stylovou krytinu s vysokým výkonem.

www.floorforever.cz

Share.

About Author

Comments are closed.