Novinka: HET W-GRUND – malířský pigmentovaný základní penetrační nátěr do interiéru

Základní vodou ředitelný nátěr používaný před aplikací disperzních akrylátových a vinylacetátových barev na sádrokartonové a sádrovláknité desky, sádrové stěrky, minerální cementové nebo vápenné omítky, zdivo, panely a podobné podklady. Výrobek podklad zpevní, sníží a sjednotí jeho různou nasákavost, výrazně zvýší přídržnost, a především zvýší krycí schopnost následných vrstev. Díky své kryvosti nahrazuje první vrstvu nátěru, čímž snižuje jeho spotřebu. Velmi vhodné je tak např. použití základního nátěru při přetírání původních sytých tmavých odstínů nebo rozhraní dvou odlišných odstínů. Je vhodný jak pod vysoce disperzní omyvatelné barvy, tak i pod méně pojené (za sucha otěruvzdorné) disperzní nátěrové hmoty. Nátěr je určen k použití do vnitřních prostor a může být použit na plochy přicházející do nepřímého styku s potravinami.

Odstíny: bílý. Tónování je možné provádět tónovacími barvami HETCOLOR nebo tónovacími přípravky KOLORKA FORTE (max. do poměru 1 : 5 dílům barvy). Výrobek lze do pastelových odstínů tónovat pomocí tónovacích strojů kolorovacími systémy HET dle mnoha vzorkovnic. Nanášení: doporučená aplikace malířskými válečky (perlon, polyakryl, polyamid), štětkou, malé plochy štětcem, velkoplošná aplikace stříkáním airless, HVLP.
Vydatnost: 5–10 m2 z 1 kg hmoty v jedné vrstvě podle savosti a struktury podkladu, aplikační techniky, tloušťky nanesené vrstvy a dalších faktorů.
Balení: 1 kg, 5 kg, 12 kg a 20 kg.

www.het.cz

 

Přečtěte si:  Novinky Dulux bílá penetrace a Perfect White

About Author

Comments are closed.