Luxusní vinylové dílce ARTICON G40 & C40 RIGID ACOUSTIC

VYBRANÁ KOLEKCE VINYLOVÝCH DÍLCŮ S PŘIROZENÝM RELIÉFEM

Articon přináší novou kolekci luxusních vinylových dílců s přirozeným reliéfem, která spojuje eleganci s praktičností. S deseti odstíny, které se dokonale hodí do každého prostoru, nabízí vzory od klidných až po živé, dodávající dřevěným motivům nepřeberný půvab.

ARTICON G40

ARTICON G40 je ideální volbou pro ty, kdo vyžadují vinylové dílce s vysokou rozměrovou stabilitou a odolnou nášlapnou vrstvou. S nášlapnou vrstvou o tloušťce 0,4 mm a celkovou tloušťkou 2,35 mm poskytují tyto dílce nejen krásný design, ale také potřebnou robustnost pro každodenní použití.

  • Nášlapná vrstva: 0,4 mm;
  • celková tloušťka: 2,35 mm;
  • rozměry dílců: 196 x 1320 mm.

ARTICON C40 RIGID ACOUSTIC

Pro ty, kteří touží po luxusních podlahovinách s vysokou rozměrovou stabilitou a zároveň po pohodlí, je tu Articon C40 Rigid Acoustic. Díky nejmodernější technologii RIGID LVT jsou tyto krytiny rozměrově stabilní i při výrazných změnách teplot, což je ideální pro plovoucí instalaci.

Stellata Oak 89876.

Integrovaná podložka z akustické pěny tloušťky 1 mm na spodní straně dílců zajistí nejen vysoký komfort, ale také útlum kročejového hluku až o 19 dB.

  • Integrovaná podložka z akustické pěny
  • tloušťky 1 mm na spodní straně dílců
  • zajistí nejen vysoký komfort, ale také útlum
  • kročejového hluku až o 19 dB.

Nechte se unést elegancí a funkčností s luxusními vinylovými dílci Articon G40 & C40 Rigid Acoustic. Přinášejí nejen estetickou hodnotu, ale také praktické a odolné pokrytí, které dodá každému interiéru ten pravý šmrnc. Více informací o kolekci se dozvíte na novém webu www.articon.cz.

Přečtěte si:  Aquafix Click - Rigid Composite Board (RCB), vinyl na kompozitní desce s akustikou

About Author

Comments are closed.