Renovace a omítky: dvě nové kolekce Dulux

Značka prémiových barev Dulux uvádí na trh dvě nové kolekce produktů – Dulux Omítky a Dulux Renovace. Produkty z řady Omítky jsou určeny na ochranu a dekoraci fasád domů. Dulux Renovace je ideální pro renovaci různých povrchů, od keramických obkladů až po nábytek.

Dulux Renovace

Dulux Renovace je moderní řada vodou ředitelných barev pro rychlé renovace kuchyní, koupelen a keramických obkladů. Barvy jsou určeny pouze pro vnitřní použití, vyznačují se vysokou odolností a vydatností 0,75 l/9 m2. Řada Keramické obklady je renovační nátěr na povrchy, jako jsou dlaždice, keramika, mramor a porcelán. Barva se snadno aplikuje a díky dvousložkovému složení nepotřebujete před jejím použitím základní nátěr. Vyznačuje se hladkým povrchem s vysokou odolností proti mechanickému opotřebení, včetně odolnosti proti dočasnému kontaktu s vodou. Dalším renovačním nátěrem je řada Kuchyně, která je určena na kuchyňský nábytek a lze ji použít na všechny dřevěné povrchy, desky potažené dýhou, PVC a kov. Vyznačuje se vysokou odolností proti poškrábání, nárazům a mastným skvrnám. Nanáší se přímo na nové nebo již natírané povrchy. Poslední novinkou je řada Koupelna vhodná pro renovační nátěry dříve natíraných obložení, stěnových panelů jak dřevěných, tak pokrytých melaminovými lamináty a PVC. Díky dvousložkovému složení není potřeba základní nátěr. Vyznačuje se hladkým povrchem a vynikajícím dekorativním nátěrem.

Dulux Weathershield Omítka

Dulux Weathershield Omítka je silikonová akryl-styrenová omítka vhodná pro dekoraci a ochranu fasád. Lze ji použít na všechny organické fasády jako brizolit, všechny zateplovací systémy a beton. Skelná vlákna obsažená v omítce zajišťují odolnost proti mechanickému opotřebení a omezují vznik trhlin. Díky tomu chrání povrch také proti nepříznivým povětrnostním vlivům včetně srážek, vlhkosti a tepelných výkyvů. Speciální složení pomáhá ochránit fasádu i proti řasám a plísním. Druhým produktem je Dulux Weathershield Soklová mozaiková omítka s barevnými kamínky. Jde o probarvenou omítku a minerální bázi pro dekoraci a ochranu podezdívek. Lze ji použít na tradiční omítky, beton a jiné minerální povrchy. Disponuje vysokou mechanickou odolností. Vhodná je také pro použití do interiéru, kde je ideální pro ochranu stěn v silně zatěžovaných chodbách či na schodištích. Má vysokou vydatnost 3,5–4 kg/m2.

Přečtěte si:  Více bílé - méně svícení. Malířské barvy Vitex dokáží spořit za osvětlení.

www.dulux.cz

About Author

Comments are closed.