Kolekce Experto Click nabízí řešení pro každý byt i dům

Oblíbená rigidní podlahovina Experto Click SPC 50 a SPC 50 plus je již třetím rokem bestsellerem mezi rigidními podlahovinami společnosti V-PODLAHY. Víte, co stojí za její rostoucí popularitou a stovkami tisíc položených metrů?

Odolnost a přírodní vzhled na prvním místě

V-PODLAHY působí na českém trhu již 30 let, a vědí tak, že zákazníci hledají zejména odolný a trvanlivý materiál, který je svým vzhledem nejbližší reálnému dřevu. To dokazuje i skutečnost, že nejoblíbenější verzí Experto Click je provedení SPC 50 plus, které nabízí úpravu povrchu EIR, kdy embossing dokonale odpovídá každému detailu kresby dřeva, a také velký XXL formát lamel, jenž umocňuje podobu masivní dřevěné krytiny.

Atraktivní musí být nejen dekory, ale také cena!

Stejně jako se mění počasí kolem nás, mění se i zákaznické preference. Na změnu vkusu zákazníků reagují V-PODLAHY pravidelnou obměnou nabízeného portfolia dekorů. V letošním roce společnost uvedla na trh dva nové přírodní dekory, jejichž rostoucí prodeje ukazují, že se podařilo zachytit nové trendy v interiérovém designu. Letošní rok přinesl i atraktivnější maloobchodní cenu 944 Kč/m2 s DPH, kvalitní krytina je tak pro každou domácnost ještě dostupnější.

Experto Click SPC 50 si oblíbil i Pepa Libický

Ambasadorem SPC podlahovin Experto Click je již několik let Pepa Libický, který představuje veřejnosti nejen způsob pokládky, ale i jejich stěžejní výhody. Podlahoviny Experto Click jsou tak vhodné i pro zákazníky, kteří jsou od počátku rozhodnuti položit si novou podlahovinu svépomocí. Že jejich počet roste, dokazují i data z nedávné ankety na portálu Seznam.cz. K této skutečnosti se vyjadřuje marketingový manažer Jan Hrubý ze společnosti V-PODLAHY: „Zaznamenali jsme větší prodej v maloobchodu, ale hlavním prodejním kanálem zůstává prodej našim registrovaným podlahářům, kteří jsou pro nás prioritou. Zároveň však nechceme opomenout zákazníky, kteří si plánují podlahovou krytinu položit sami, a s tím nám pomáhá právě Pepa Libický.“

Přečtěte si:  Rigidní vinyl Floorify, perfektně vyladěný design s patentovanou technologií

Experto Click SPC 50 a SPC 50 plus nabízí kompletní systémové řešení

Rigidní podlahoviny Experto Click nabízejí výbornou rozměrovou stálost, jejich výhodou tak je, že krytinu lze instalovat i v jednom kuse bez přerušení ve více místnostech. Přechodové lišty nebo prahy tak nenaruší elegantní vzhled plochy.

Samozřejmostí je i dostupnost kvalitních originálních lišt s totožnými dekory, které V-PODLAHY nabízí k nákupu podlahovin Experto za pouhou 1 Kč bez DPH/bm. Díky tomu zákazníci průměrně ušetří tisíce korun.

Aby byly vinylové rigidní krytiny Experto Click dokonalou volbou pro každý dům či byt, kde chce investor dosáhnout jednotného dekoru podlahových ploch, nechybí ani program pro vnitřní schodiště, kdy je možné z SPC lamel vyrobit schody na míru. Na výběr pak zákazníci mají z variant schodnic tzv. s nosem nebo bez.

Jak je to s lepením

Experto Click je plovoucí podlahovina, která plošné lepení nevyžaduje. V návodu na pokládku rigidu Experto Click doporučují V-PODLAHY na krátké spoje v namáhaných zónách použít rychleschnoucí lepidlo. K tomu vedoucí produktového oddělení V-PODLAHY Miroslav Obdržálek dodává: „I přesto, že má podlahovina pevné certifikované zámky, doporučujeme preventivní fixaci v extrémně zatížených zónách, pokud je lamela výrazně zkrácena, a to jen v oblasti krátkého zámku lamely. Typickou ukázkou takového místa jsou například zakončení u kuchyňské linky. Naší ideou totiž je dodat zákazníkům rady a servis, s nimiž jim krytina vydrží dokonale funkční ještě déle, než je garance výrobce, tedy více než 30 let.“

Přečtěte si:  Fatra uvádí na trh novinku: podlahu WELL-Click

Rigidní vinylové SPC podlahoviny Experto Click SPC 50 a Experto Click SPC 50 plus nabízejí výhradně V-PODLAHY a jejich partneři.

www.vpodlahy.cz

About Author

Comments are closed.