Detecha Karbolineum extra – ochrana dřeva v exteriéru

Jak co nejlépe ochránit dřevěné prvky vůči působení všech venkovních vlivů? Trh nabízí mnoho variant nátěrů, které se liší vlastnostmi a účelem použití. Co tedy zvolit konkrétně, aby byla ochrana co nejlepší?

Dřevo lze chránit krycími barvami, tenkovrstvými nebo silnovrstvými lazurami, případně oleji nebo vosky. Obecně platí, že nejideálnější ochranou z hlediska další obnovy je nátěr, který není potřeba brousit a lze ho i po letech snadno obnovit. Mezi takové výrobky patří lazura s názvem Detecha Karbolineum extra.

Jedná se o tenkovrstvou syntetickou lazuru 3 v 1, která má své pevné místo na trhu již desítky let. Za tu dobu její receptura prošla četnými inovacemi, při kterých bylo dbáno na zachování funkčních vlastností a dodržení legislativních změn. Současné Karbolineum extra má vynikající penetrační schopnost. Zvýrazní přirozenou kresbu dřeva. Unikátní receptura zajistí dlouhodobou ochranu natřeného povrchu.

Nátěrový film je ošetřen proti napadení mechy, plísněmi, řasami a houbami. Lazura nepraská a neloupe se a je snadno obnovitelná pouhým přetřením bez nutnosti broušení. Karbolineum extra, tzv. karbolka, je jedním z nejpoužívanějších přípravků pro nátěry nejenom dřevostaveb, ale i dřevěných šindelových střech.

www.detecha.cz

Přečtěte si:  Produkty značky Vitex k nátěrům dřeva v interiéru i exteriéru

About Author

Comments are closed.