Hammerite přímo na rez – nové odstíny, matné a saténové varianty

Kov je silný a výrazný materiál, který potřebuje prvotřídní péči. Značka Hammerite již více než 50 let dodává kovovým prvkům v interiéru i exteriéru kvalitní ochranu a slouží také k dekorativním nátěrům. Nyní uvádí na trh nové produkty z oblíbené řady Hammerite Přímo na rez. Ta je rozšířena o nové odstíny, ale také matné a saténové varianty.

První novinkou je rozšíření barevné palety Hammerite Přímo na rez Hladký o Červenohnědý odstín, který bude k dostání v 0,7 a 2,5l balení. Nových odstínů se dočkal i velmi oblíbený produkt Hammerite Přímo na rez Kovářská barva. Ta bude nově dostupná v 0,7l balení v Hnědé, Tmavě šedé a Stříbrné barvě.

Řada Přímo na rez se dočkala také rozšíření o nové povrchové úpravy, a to matnou a saténovou. Hammerite Přímo na rez Matný bude k dostání v Tmavě šedé, Černé a Hnědé barvě v 0,7 a 2,5l balení. Hammerite Přímo na rez Saténový zakoupíte v Antracitovém odstínu také v 0,7 a 2,5l balení.

Hammerite Přímo na rez je oblíbenou řadou zejména díky tomu, že barvy lze nanést přímo na zkorodovaný kov. Jde o jednosložkové antikorozní barvy na železné kovy, které zároveň slouží i k dekorativním účelům. Vhodné jsou do interiéru i exteriéru. Mají vysokou vodoodpudivost, vynikají krátkou dobou schnutí a tepelnou i chemickou odolností.

www.hammerite.cz

Přečtěte si:  Čtyři barvy od Vitexu na nátěry kovů

About Author

Comments are closed.